Prinsessenbonen met romige paddenstoelen
Prinsessenbonen met romige paddenstoelen

Prinsessenbonen met romige paddenstoelen

15 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de uiteinden van de prinsesssenbonen en kook ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Hak intussen het knoflook en de sjalot fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalot 1 min. Voeg de champignonmix toe en bak nog 2 min.

  4. Voeg de room toe aan de champignonmix. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.

  5. Schik de prinsessenbonen op een serveerschaal en verdeel er de romige champignonmix over. Werk af met de geroosterde uitjes.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Snij de uiteinden van de prinsesssenbonen en kook ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Hak intussen het knoflook en de sjalot fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalot 1 min. Voeg de champignonmix toe en bak nog 2 min.

  4. Voeg de room toe aan de champignonmix. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.

  5. Schik de prinsessenbonen op een serveerschaal en verdeel er de romige champignonmix over. Werk af met de geroosterde uitjes.

Bekijk het recept digitaal