In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
15 min.
Snij de uiteinden van de prinsesssenbonen en kook ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
Hak intussen het knoflook en de sjalot fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalot 1 min. Voeg de champignonmix toe en bak nog 2 min.
Voeg de room toe aan de champignonmix. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.
Schik de prinsessenbonen op een serveerschaal en verdeel er de romige champignonmix over. Werk af met de geroosterde uitjes.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
15 min.
Snij de uiteinden van de prinsesssenbonen en kook ± 8 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
Hak intussen het knoflook en de sjalot fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de sjalot 1 min. Voeg de champignonmix toe en bak nog 2 min.
Voeg de room toe aan de champignonmix. Kruid met peper en zout en laat nog 5 min. garen.
Schik de prinsessenbonen op een serveerschaal en verdeel er de romige champignonmix over. Werk af met de geroosterde uitjes.