Quesadillas met kaas en ham
Quesadillas met kaas en ham

Quesadillas met kaas en ham

Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Stoof 300 g spinazieblaadjes in 1 eetl. boter. Giet het overtollige vocht af. Meng er 2 eetl. ricotta onder en kruid met peper en zout. Verdeel de spinazie over 2 wraps. Bestrooi met 2 in stukjes gesneden sneetjes gekookte ham en 100 g geraspte Meule du Besac (kaas). Vouw de wraps in 2. Verhit een pan met antibaklaag en bak de wraps 1 à 2 min. Draai voorzichtig om en laat nog 2 min. bakken. Snij elke wrap in 3 punten (dat gaat makkelijk met een pizzasnijder).

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Stoof 300 g spinazieblaadjes in 1 eetl. boter. Giet het overtollige vocht af. Meng er 2 eetl. ricotta onder en kruid met peper en zout. Verdeel de spinazie over 2 wraps. Bestrooi met 2 in stukjes gesneden sneetjes gekookte ham en 100 g geraspte Meule du Besac (kaas). Vouw de wraps in 2. Verhit een pan met antibaklaag en bak de wraps 1 à 2 min. Draai voorzichtig om en laat nog 2 min. bakken. Snij elke wrap in 3 punten (dat gaat makkelijk met een pizzasnijder).

Bekijk het recept digitaal