- Bewaar

- Bewaar
Quesadilla's met spinazie en gegrilde aubergine
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Laat de gegrilde aubergines uitlekken en dep droog.
-
Rasp de halve courgette en laat uitlekken.
-
Snij de gedroogde kerstomaten en de aubergines in stukjes.
-
Hak de spinazie grof.
-
Snipper de peterselie en de rode ui fijn.
-
Bereiding:
-
Pers het knoflook en meng met de yoghurt, de peterselie, zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de courgette en de rode ui 4 min. Kruid met zwarte peper en zout. Meng er de aubergine en de halfgedroogde kerstomaten onder en haal van het vuur.
-
Bestrijk 2 wraps met hummus. Verdeel er de auberginemengeling en de spinazie over. Verkruimel er de feta over. Leg er telkens een wrap bovenop.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de eerste quesadilla 3 min. aan elke kant. Doe hetzelfde met de 2 andere en voeg bij elke bakbeurt 1 eetl. olijfolie toe.
-
Laat voorzichtig uit de pan glijden en snij elke quesadilla in 8 punten.
-
Afwerking:
-
Serveer met de yoghurtdipsaus.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Laat de gegrilde aubergines uitlekken en dep droog.
-
Rasp de halve courgette en laat uitlekken.
-
Snij de gedroogde kerstomaten en de aubergines in stukjes.
-
Hak de spinazie grof.
-
Snipper de peterselie en de rode ui fijn.
-
Bereiding:
-
Pers het knoflook en meng met de yoghurt, de peterselie, zwarte peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de courgette en de rode ui 4 min. Kruid met zwarte peper en zout. Meng er de aubergine en de halfgedroogde kerstomaten onder en haal van het vuur.
-
Bestrijk 2 wraps met hummus. Verdeel er de auberginemengeling en de spinazie over. Verkruimel er de feta over. Leg er telkens een wrap bovenop.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de eerste quesadilla 3 min. aan elke kant. Doe hetzelfde met de 2 andere en voeg bij elke bakbeurt 1 eetl. olijfolie toe.
-
Laat voorzichtig uit de pan glijden en snij elke quesadilla in 8 punten.
-
Afwerking:
-
Serveer met de yoghurtdipsaus.