- Bewaar

- Bewaar
Rijstschotel met gevogeltepita
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond trappistenbier Wijn Le Sablou Merlot-Cabernet A.O.P. Bergerac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Spoel de maïs en de erwten en laat uitlekken. Snipper de ui fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in blokjes van 2 cm.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2/3 van de olijfolie in een pan en roerbak de gevogeltepita 10 min. gaar op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Voeg de paprika toe en roerbak 5 min. Meng er de maïs en de erwten onder en laat nog 5 min. opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de rijst en de groenten over de kommen en schep er de gevogeltepita over.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond trappistenbier Wijn Le Sablou Merlot-Cabernet A.O.P. Bergerac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Spoel de maïs en de erwten en laat uitlekken. Snipper de ui fijn. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in blokjes van 2 cm.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2/3 van de olijfolie in een pan en roerbak de gevogeltepita 10 min. gaar op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Voeg de paprika toe en roerbak 5 min. Meng er de maïs en de erwten onder en laat nog 5 min. opwarmen. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de rijst en de groenten over de kommen en schep er de gevogeltepita over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond trappistenbier Wijn Le Sablou Merlot-Cabernet A.O.P. Bergerac