Wok met paksoi en gevogeltereepjes
Wok met paksoi en gevogeltereepjes

Wok met paksoi en gevogeltereepjes

15 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2209 kj
Energie 528 kcal
Vet 18.8 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraat 58.6 g
Suiker 6.8 g
Vezel 5.8 g
Eiwit 28 g
Zout 2 g
natrium 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Snij intussen de paksoi in dunne reepjes en snipper het knoflook fijn.

  4. Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de diepgevroren groentemix en het knoflook 5 min. op een hevig vuur. Voeg de paksoi en de gevogeltereepjes toe. Bak nog ± 7 min. Kruid met peper en zout.

  5. Snipper intussen de koriander fijn.

  6. Verdeel de rijst en de wokbereiding over de borden en werk af met koriander en de cashewnoten.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min.
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Snij intussen de paksoi in dunne reepjes en snipper het knoflook fijn.

  4. Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de diepgevroren groentemix en het knoflook 5 min. op een hevig vuur. Voeg de paksoi en de gevogeltereepjes toe. Bak nog ± 7 min. Kruid met peper en zout.

  5. Snipper intussen de koriander fijn.

  6. Verdeel de rijst en de wokbereiding over de borden en werk af met koriander en de cashewnoten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2209 kj
Energie 528 kcal
Vet 18.8 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraat 58.6 g
Suiker 6.8 g
Vezel 5.8 g
Eiwit 28 g
Zout 2 g
natrium 0.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Bonfils ‘L’Esparrou’ Vin Orange Vin de France Bier Jack’s Precious IPA Blond bier

Bekijk het recept digitaal