- Bewaar

- Bewaar
Wok met paksoi en gevogeltereepjes
Onze drankensuggesties
Wijn Bonfils ‘L’Esparrou’ Vin Orange Vin de France Bier Jack’s Precious IPA Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de paksoi in dunne reepjes en snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de diepgevroren groentemix en het knoflook 5 min. op een hevig vuur. Voeg de paksoi en de gevogeltereepjes toe. Bak nog ± 7 min. Kruid met peper en zout.
-
Snipper intussen de koriander fijn.
-
Verdeel de rijst en de wokbereiding over de borden en werk af met koriander en de cashewnoten.
Onze drankensuggesties
Wijn Bonfils ‘L’Esparrou’ Vin Orange Vin de France Bier Jack’s Precious IPA Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snij intussen de paksoi in dunne reepjes en snipper het knoflook fijn.
-
Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de diepgevroren groentemix en het knoflook 5 min. op een hevig vuur. Voeg de paksoi en de gevogeltereepjes toe. Bak nog ± 7 min. Kruid met peper en zout.
-
Snipper intussen de koriander fijn.
-
Verdeel de rijst en de wokbereiding over de borden en werk af met koriander en de cashewnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bonfils ‘L’Esparrou’ Vin Orange Vin de France Bier Jack’s Precious IPA Blond bier