- Bewaar

- Bewaar
Rood fruit met duo van mascarpone, pistache en limoen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis ontdooien (instructies: zie verpakking).
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met de onscherpe kant van een mes.
-
Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers hem.
-
Snij elke truffel in 2.
-
Bereiding:
-
Mix de bloemsuiker, de arachideolie en de pistachenoten in een blender tot een pasta. Hou enkele pistachenoten apart voor de afwerking.
-
Meng de mascarpone en de yoghurt met de vanillezaadjes. Verdeel het mengsel in 2.
-
Spatel de pistachepasta door de ene helft. Meng de andere helft met het limoensap, de zeste en de ahornsiroop.
-
Giet een bodempje frambozencoulis in 4 glaasjes. Lepel er de vanillemascarpone bij en verkruimel er telkens 1 meringue over. Vul aan met de pistachemascarpone en 1 verkruimelde meringue. Versier met het fruit, wat pistachenoten en de halve truffels.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de frambozencoulis ontdooien (instructies: zie verpakking).
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met de onscherpe kant van een mes.
-
Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers hem.
-
Snij elke truffel in 2.
-
Bereiding:
-
Mix de bloemsuiker, de arachideolie en de pistachenoten in een blender tot een pasta. Hou enkele pistachenoten apart voor de afwerking.
-
Meng de mascarpone en de yoghurt met de vanillezaadjes. Verdeel het mengsel in 2.
-
Spatel de pistachepasta door de ene helft. Meng de andere helft met het limoensap, de zeste en de ahornsiroop.
-
Giet een bodempje frambozencoulis in 4 glaasjes. Lepel er de vanillemascarpone bij en verkruimel er telkens 1 meringue over. Vul aan met de pistachemascarpone en 1 verkruimelde meringue. Versier met het fruit, wat pistachenoten en de halve truffels.