- Bewaar

- Bewaar
Rosbief in pistachekorst met knolselderpuree en asperges
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort Tripel Extra Blond trappistenbier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm, rozemarijn en peterselie en hak fijn. Hak de pistachenoten en de macadamianoten fijn. Meng de verse kruiden met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Schil de aardappelen en de knolselder. Snij in blokjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen en de knolselder 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en schroei de rosbief dicht aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Schik de rosbief in een braadslede of ovenschaal en bedek met de notencrumble. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de aspergepunten 5 à 10 min. gaar. Kruid met peper en zout.
-
Plet de knolselder en de aardappelen en meng met de boter en de lactosevrije melk. Kruid met peper, zout en een snuifje nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Werk de knolselderpuree af met het fijngesnipperde bieslook en serveer met de asperges en sneetjes rosbief.
- Haal de rosbief min. 30 min. voor de bereiding uit de koelkast. - Reken 25 à 30 min. baktijd voor 1 kg vlees.
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort Tripel Extra Blond trappistenbier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm, rozemarijn en peterselie en hak fijn. Hak de pistachenoten en de macadamianoten fijn. Meng de verse kruiden met 2 eetl. olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Schil de aardappelen en de knolselder. Snij in blokjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen en de knolselder 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en schroei de rosbief dicht aan beide kanten. Kruid met peper en zout.
-
Schik de rosbief in een braadslede of ovenschaal en bedek met de notencrumble. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de aspergepunten 5 à 10 min. gaar. Kruid met peper en zout.
-
Plet de knolselder en de aardappelen en meng met de boter en de lactosevrije melk. Kruid met peper, zout en een snuifje nootmuskaat.
-
Afwerking:
-
Werk de knolselderpuree af met het fijngesnipperde bieslook en serveer met de asperges en sneetjes rosbief.
- Haal de rosbief min. 30 min. voor de bereiding uit de koelkast. - Reken 25 à 30 min. baktijd voor 1 kg vlees.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort Tripel Extra Blond trappistenbier Wijn Château Coufran A.O.P. Haut-Médoc