- Bewaar

- Bewaar
Spinazie-quesadilla met 2 kazen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes.
-
Snij de geitenkaas in 8 plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid met peper en zout en voeg het knoflook toe.
-
Voeg de spinazie toe en laat slinken. Laat bakken tot al het vocht is verdampt. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de spinazie-champignonmengeling over 1 helft van elke wrap, tot op 1 cm van de rand. Bestrooi met de reepjes gedroogde tomaat en de geraspte kaas. Leg er telkens 2 plakjes geitenkaas op en vouw dicht.
-
Verhit 1/2 eetl. olijfolie in een grillpan en voeg 2 wraps toe. Gril aan beide kanten goudbruin. Doe hetzelfde met de overige wraps.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes.
-
Snij de geitenkaas in 8 plakjes.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid met peper en zout en voeg het knoflook toe.
-
Voeg de spinazie toe en laat slinken. Laat bakken tot al het vocht is verdampt. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de spinazie-champignonmengeling over 1 helft van elke wrap, tot op 1 cm van de rand. Bestrooi met de reepjes gedroogde tomaat en de geraspte kaas. Leg er telkens 2 plakjes geitenkaas op en vouw dicht.
-
Verhit 1/2 eetl. olijfolie in een grillpan en voeg 2 wraps toe. Gril aan beide kanten goudbruin. Doe hetzelfde met de overige wraps.