Spinazie-quesadilla met 2 kazen
Spinazie-quesadilla met 2 kazen

Spinazie-quesadilla met 2 kazen

30 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 403 kcal
Vet 19.8 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 36.4 g
Suiker 2 g
Vezel 3 g
Eiwit 17.4 g
Zout 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de champignons in plakjes.

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes.

  5. Snij de geitenkaas in 8 plakjes.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid met peper en zout en voeg het knoflook toe.

  8. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Laat bakken tot al het vocht is verdampt. Kruid met peper en zout.

  9. Verdeel de spinazie-champignonmengeling over 1 helft van elke wrap, tot op 1 cm van de rand. Bestrooi met de reepjes gedroogde tomaat en de geraspte kaas. Leg er telkens 2 plakjes geitenkaas op en vouw dicht.

  10. Verhit 1/2 eetl. olijfolie in een grillpan en voeg 2 wraps toe. Gril aan beide kanten goudbruin. Doe hetzelfde met de overige wraps.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de champignons in plakjes.

  3. Snipper het knoflook fijn.

  4. Snij de halfgedroogde kerstomaten in reepjes.

  5. Snij de geitenkaas in 8 plakjes.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons goudbruin. Kruid met peper en zout en voeg het knoflook toe.

  8. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Laat bakken tot al het vocht is verdampt. Kruid met peper en zout.

  9. Verdeel de spinazie-champignonmengeling over 1 helft van elke wrap, tot op 1 cm van de rand. Bestrooi met de reepjes gedroogde tomaat en de geraspte kaas. Leg er telkens 2 plakjes geitenkaas op en vouw dicht.

  10. Verhit 1/2 eetl. olijfolie in een grillpan en voeg 2 wraps toe. Gril aan beide kanten goudbruin. Doe hetzelfde met de overige wraps.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 403 kcal
Vet 19.8 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraat 36.4 g
Suiker 2 g
Vezel 3 g
Eiwit 17.4 g
Zout 1.4 g

Bekijk het recept digitaal