Surf en turf torentjes
Surf en turf torentjes

Surf en turf torentjes

Aperitiefhapje
9 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 111 kcal
Vet 6.3 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 9.4 g
Suiker 2.6 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 3.9 g
Zout 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de zwarte pens in 9 gelijke schijfjes van 1/2 cm.

  3. Toast het brood en steek er per sneetje 3 rondjes uit.

  4. Maak de torentjes: schik een schijfje zwarte pens op een toastje en leg er nog een toastje op. Besmeer met de rivierkreeftencocktail en werk af met een blaadje rucola. Steek eventueel vast met een cocktailprikker.

Tip

Liever veggie? Maak dan veggie torentjes: vervang de zwarte pens door een schijfje gemarineerde komkommer, en de rivierkreeftencocktail door schorsenerentapenade

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de zwarte pens in 9 gelijke schijfjes van 1/2 cm.

  3. Toast het brood en steek er per sneetje 3 rondjes uit.

  4. Maak de torentjes: schik een schijfje zwarte pens op een toastje en leg er nog een toastje op. Besmeer met de rivierkreeftencocktail en werk af met een blaadje rucola. Steek eventueel vast met een cocktailprikker.

Tip

Liever veggie? Maak dan veggie torentjes: vervang de zwarte pens door een schijfje gemarineerde komkommer, en de rivierkreeftencocktail door schorsenerentapenade

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 111 kcal
Vet 6.3 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 9.4 g
Suiker 2.6 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 3.9 g
Zout 0.7 g

Bekijk het recept digitaal