Sushi met bloemkool en zalm
Sushi met bloemkool en zalm

Sushi met bloemkool en zalm

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kcal
Vet 3.8 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraat 1.7 g
Suiker 1.4 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 2.8 g
Zout 0.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de diepgevroren bloemkool 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen. Dep droog.

  3. Snij intussen de avocado in partjes.

  4. Verdeel de bloemkool over de norivellen en leg er de sneetjes zalm op.

  5. Besmeer met de mierikswortelroom en leg er de avocadoplakjes op. Rol heel strak op.

  6. Snij met een scherp mes in stukken van ± 2 cm.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de diepgevroren bloemkool 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen. Dep droog.

  3. Snij intussen de avocado in partjes.

  4. Verdeel de bloemkool over de norivellen en leg er de sneetjes zalm op.

  5. Besmeer met de mierikswortelroom en leg er de avocadoplakjes op. Rol heel strak op.

  6. Snij met een scherp mes in stukken van ± 2 cm.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kcal
Vet 3.8 g
Verzadigd vet 0.6 g
Koolhydraat 1.7 g
Suiker 1.4 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 2.8 g
Zout 0.8 g

Bekijk het recept digitaal