Sushi met bloemkool en zalm
- Bewaar

- Bewaar
Sushi met bloemkool en zalm
Aperitiefhapje
12 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
55 kcal
Vet
3.8 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraat
1.7 g
Suiker
1.4 g
Vezel
1.2 g
Eiwit
2.8 g
Zout
0.8 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren bloemkool 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen. Dep droog.
-
Snij intussen de avocado in partjes.
-
Verdeel de bloemkool over de norivellen en leg er de sneetjes zalm op.
-
Besmeer met de mierikswortelroom en leg er de avocadoplakjes op. Rol heel strak op.
-
Snij met een scherp mes in stukken van ± 2 cm.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevroren bloemkool 2 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken en afkoelen. Dep droog.
-
Snij intussen de avocado in partjes.
-
Verdeel de bloemkool over de norivellen en leg er de sneetjes zalm op.
-
Besmeer met de mierikswortelroom en leg er de avocadoplakjes op. Rol heel strak op.
-
Snij met een scherp mes in stukken van ± 2 cm.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
55 kcal
Vet
3.8 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraat
1.7 g
Suiker
1.4 g
Vezel
1.2 g
Eiwit
2.8 g
Zout
0.8 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?