Tortellini met bresaola en mozzarella
Tortellini met bresaola en mozzarella

Tortellini met bresaola en mozzarella

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 2.4 g
Koolhydraat 3.4 g
Eiwit 3.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen en dep droog. Meng met de groene pesto.

  3. Snij de kerstomaten middendoor.

  4. Snij de sneetjes bresaola in 2.

  5. Steek 1 tortellini op een prikkertje. Vul aan met een mozzarellabolletje, een halve kerstomaat en een reepje bresaola. Eindig met een tweede tortellini.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen en dep droog. Meng met de groene pesto.

  3. Snij de kerstomaten middendoor.

  4. Snij de sneetjes bresaola in 2.

  5. Steek 1 tortellini op een prikkertje. Vul aan met een mozzarellabolletje, een halve kerstomaat en een reepje bresaola. Eindig met een tweede tortellini.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 50 kcal
Vet 2.4 g
Koolhydraat 3.4 g
Eiwit 3.6 g

Bekijk het recept digitaal