- Bewaar

- Bewaar
Tortellini met bresaola en mozzarella
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen en dep droog. Meng met de groene pesto.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Snij de sneetjes bresaola in 2.
-
Steek 1 tortellini op een prikkertje. Vul aan met een mozzarellabolletje, een halve kerstomaat en een reepje bresaola. Eindig met een tweede tortellini.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de tortellini gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat afkoelen en dep droog. Meng met de groene pesto.
-
Snij de kerstomaten middendoor.
-
Snij de sneetjes bresaola in 2.
-
Steek 1 tortellini op een prikkertje. Vul aan met een mozzarellabolletje, een halve kerstomaat en een reepje bresaola. Eindig met een tweede tortellini.