In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pluk de blaadjes basilicum van de takjes, was en droog ze. U hebt dubbel zoveel basilicumblaadjes nodig als olijfolie.
Doe de basilicumblaadjes in een hoge beker, samen met het fijngesnipperde knoflook en de pijnboompitten. Mix alles heel fijn.
Giet er beetje bij beetje de olijfolie bij, terwijl u blijft mixen. Meng er de parmezaan onder en kruid naar smaak met peper en zout. Indien nodig kan u nog even doorgaan met mixen.
Bewaar de pesto in een gesloten bokaal in de koelkast. Breng enkele uren voor gebruik op kamertemperatuur.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Pluk de blaadjes basilicum van de takjes, was en droog ze. U hebt dubbel zoveel basilicumblaadjes nodig als olijfolie.
Doe de basilicumblaadjes in een hoge beker, samen met het fijngesnipperde knoflook en de pijnboompitten. Mix alles heel fijn.
Giet er beetje bij beetje de olijfolie bij, terwijl u blijft mixen. Meng er de parmezaan onder en kruid naar smaak met peper en zout. Indien nodig kan u nog even doorgaan met mixen.
Bewaar de pesto in een gesloten bokaal in de koelkast. Breng enkele uren voor gebruik op kamertemperatuur.