Virgin bellini
Virgin bellini

Virgin bellini

25 min.
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de perziken in 2 en leg ze met de snijkant naar beneden op een bakplaat met bakpapier. Rooster 15 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en verwijder het vel.

  4. Mix de perziken, de gember en de honing in de blender of met de staafmixer. Roer er het perzikensap en de alcoholvrije schuimwijn onder.

  5. Verdeel over 6 glazen en vul eventueel aan met extra alcoholvrije schuimwijn. Werk af met muntblaadjes.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Snij de perziken in 2 en leg ze met de snijkant naar beneden op een bakplaat met bakpapier. Rooster 15 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en verwijder het vel.

  4. Mix de perziken, de gember en de honing in de blender of met de staafmixer. Roer er het perzikensap en de alcoholvrije schuimwijn onder.

  5. Verdeel over 6 glazen en vul eventueel aan met extra alcoholvrije schuimwijn. Werk af met muntblaadjes.

Bekijk het recept digitaal