In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snij de perziken in 2 en leg ze met de snijkant naar beneden op een bakplaat met bakpapier. Rooster 15 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en verwijder het vel.
Mix de perziken, de gember en de honing in de blender of met de staafmixer. Roer er het perzikensap en de alcoholvrije schuimwijn onder.
Verdeel over 6 glazen en vul eventueel aan met extra alcoholvrije schuimwijn. Werk af met muntblaadjes.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snij de perziken in 2 en leg ze met de snijkant naar beneden op een bakplaat met bakpapier. Rooster 15 min. in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en verwijder het vel.
Mix de perziken, de gember en de honing in de blender of met de staafmixer. Roer er het perzikensap en de alcoholvrije schuimwijn onder.
Verdeel over 6 glazen en vul eventueel aan met extra alcoholvrije schuimwijn. Werk af met muntblaadjes.