- Bewaar

- Bewaar
Vleesbroodhapje met erwtenpesto en waterkers
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevreren erwten 3 à 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe de erwten in een maatbeker en voeg de geraspte parmezaan en de olie toe. Mix tot een spread. Kruid met peper.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Besmeer de wraps met de erwtenspread en schik er het vleesbrood, de waterkers en de pijnboompitten op.
-
Rol op en snij in 16 hapklare stukken. Werk af met een snuifje nootmuskaat.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de diepgevreren erwten 3 à 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe de erwten in een maatbeker en voeg de geraspte parmezaan en de olie toe. Mix tot een spread. Kruid met peper.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Besmeer de wraps met de erwtenspread en schik er het vleesbrood, de waterkers en de pijnboompitten op.
-
Rol op en snij in 16 hapklare stukken. Werk af met een snuifje nootmuskaat.