Vleesbroodhapje met erwtenpesto en waterkers
Vleesbroodhapje met erwtenpesto en waterkers

Vleesbroodhapje met erwtenpesto en waterkers

Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 89 kcal
Vet 4.6 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 8.2 g
Suiker 0.7 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 3.4 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de diepgevreren erwten 3 à 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Doe de erwten in een maatbeker en voeg de geraspte parmezaan en de olie toe. Mix tot een spread. Kruid met peper.

  4. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Besmeer de wraps met de erwtenspread en schik er het vleesbrood, de waterkers en de pijnboompitten op.

  6. Rol op en snij in 16 hapklare stukken. Werk af met een snuifje nootmuskaat.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de diepgevreren erwten 3 à 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Doe de erwten in een maatbeker en voeg de geraspte parmezaan en de olie toe. Mix tot een spread. Kruid met peper.

  4. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  5. Besmeer de wraps met de erwtenspread en schik er het vleesbrood, de waterkers en de pijnboompitten op.

  6. Rol op en snij in 16 hapklare stukken. Werk af met een snuifje nootmuskaat.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 89 kcal
Vet 4.6 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraat 8.2 g
Suiker 0.7 g
Vezel 0.3 g
Eiwit 3.4 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal