- Bewaar
- Bewaar
Waaslandse vlaai
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de beschuiten en de peperkoek in grove stukken.
-
Los de bloem op in 1 dl koude melk.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Breng 1,1 L melk aan de kook in een kookpot. Voeg er de beschuiten en de peperkoek aan toe en meng goed.
-
Roer de opgeloste bloem onder het mengsel en laat indikken op een zacht vuur. Voeg de suiker en de kandijsiroop toe.
-
Vet de ovenschaal in met de boter en giet er de vlaai in. Bedek met aluminiumfolie en zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de beschuiten en de peperkoek in grove stukken.
-
Los de bloem op in 1 dl koude melk.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Breng 1,1 L melk aan de kook in een kookpot. Voeg er de beschuiten en de peperkoek aan toe en meng goed.
-
Roer de opgeloste bloem onder het mengsel en laat indikken op een zacht vuur. Voeg de suiker en de kandijsiroop toe.
-
Vet de ovenschaal in met de boter en giet er de vlaai in. Bedek met aluminiumfolie en zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.