Wase vlaai
Wase vlaai

Wase vlaai

Dessert
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 229 kcal
Vet 9.2 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraat 46.5 g
Suiker 35 g
Vezel 1.3 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verkruimel de speculaas, de peperkoek en de makronen.

  3. Bereiding:
  4. Verwarm de oven voor op 160 °C.

  5. Warm intussen de melk lichtjes op. Voeg de speculaas, de peperkoek, de makronen, de eieren, de bruine suiker, de instantsausbinder, het kaneelpoeder en het zout toe. Mix fijn met een staafmixer.

  6. Vet een ronde bakvorm in met de boter en verdeel er het mengsel over. Bak 45 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verkruimel de speculaas, de peperkoek en de makronen.

  3. Bereiding:
  4. Verwarm de oven voor op 160 °C.

  5. Warm intussen de melk lichtjes op. Voeg de speculaas, de peperkoek, de makronen, de eieren, de bruine suiker, de instantsausbinder, het kaneelpoeder en het zout toe. Mix fijn met een staafmixer.

  6. Vet een ronde bakvorm in met de boter en verdeel er het mengsel over. Bak 45 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 229 kcal
Vet 9.2 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraat 46.5 g
Suiker 35 g
Vezel 1.3 g
Eiwit 6.8 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal