- Bewaar

- Bewaar
Wildragout met aardpeerpuree en bessensaus
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardperen en de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Ssnij de witloofstronken in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de aardperen en de aardappelen met het blaadje laurier 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, verwijder de laurier en prak tot puree. Roer er de melk onder en breng op smaak met de walnotenolie, nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de broccoli 5 à 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Warm de wildragout op (instructies: zie verpakking).
-
Warm intussen het witloof op (instructies: zie verpakking) en verwarm de bessensaus op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree en de ragout over de borden. Schik er de broccoli en het witloof naast. Lepel er de bessensaus over en werk af met de luzernescheuten.
Nog sneller koken? Vervang de aardpeerpuree door een gratin uit de diepvries of een kant-en-klare knolselderpuree. Die vind je in de eindejaarsperiode in onze beenhouwerij. Voor de kids. Vervang de groenten door een gevulde appel met veenbessen.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardperen en de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes.
-
Ssnij de witloofstronken in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de aardperen en de aardappelen met het blaadje laurier 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af, verwijder de laurier en prak tot puree. Roer er de melk onder en breng op smaak met de walnotenolie, nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de broccoli 5 à 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Warm de wildragout op (instructies: zie verpakking).
-
Warm intussen het witloof op (instructies: zie verpakking) en verwarm de bessensaus op een zacht vuur.
-
Afwerking:
-
Verdeel de puree en de ragout over de borden. Schik er de broccoli en het witloof naast. Lepel er de bessensaus over en werk af met de luzernescheuten.
Nog sneller koken? Vervang de aardpeerpuree door een gratin uit de diepvries of een kant-en-klare knolselderpuree. Die vind je in de eindejaarsperiode in onze beenhouwerij. Voor de kids. Vervang de groenten door een gevulde appel met veenbessen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Hérésie A.O.P. Corbières Gérard Bertrand