Wintersangria met citrus
Wintersangria met citrus

Wintersangria met citrus

10 min.
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de clementines en de limoen in schijfjes.

  3. Giet de wijn, het veenbessensap en het kaneelstokje in een grote kom. Los de vloeibare honing op in eetl. heet water en meng onder de wijn. Doe er de cointreau bij.

  4. Voeg de clementines, de limoen en de veenbessen toe en laat minstens 2 u. trekken in de koelkast.

  5. Giet de sangria in 6 glazen. Werk af met een rietje en een schijfje sterfruit.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de clementines en de limoen in schijfjes.

  3. Giet de wijn, het veenbessensap en het kaneelstokje in een grote kom. Los de vloeibare honing op in eetl. heet water en meng onder de wijn. Doe er de cointreau bij.

  4. Voeg de clementines, de limoen en de veenbessen toe en laat minstens 2 u. trekken in de koelkast.

  5. Giet de sangria in 6 glazen. Werk af met een rietje en een schijfje sterfruit.

Bekijk het recept digitaal