In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de clementines en de limoen in schijfjes.
Giet de wijn, het veenbessensap en het kaneelstokje in een grote kom. Los de vloeibare honing op in eetl. heet water en meng onder de wijn. Doe er de cointreau bij.
Voeg de clementines, de limoen en de veenbessen toe en laat minstens 2 u. trekken in de koelkast.
Giet de sangria in 6 glazen. Werk af met een rietje en een schijfje sterfruit.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de clementines en de limoen in schijfjes.
Giet de wijn, het veenbessensap en het kaneelstokje in een grote kom. Los de vloeibare honing op in eetl. heet water en meng onder de wijn. Doe er de cointreau bij.
Voeg de clementines, de limoen en de veenbessen toe en laat minstens 2 u. trekken in de koelkast.
Giet de sangria in 6 glazen. Werk af met een rietje en een schijfje sterfruit.