De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Huismerken

Boni Selection

Hou je van dat tikkeltje extra? Meer fruit, extra vitaminen of een handige verpakking … en met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Boni Selection, dat is uitstekende en betaalbare kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit

Voor Boni Selection selecteren onze aankopers zorgvuldig producten met een meerwaarde. Onze AA-melk bv. wordt opgehaald bij Belgische producenten en heeft een volle smaak, vergelijkbaar met die van verse melk. Onze gerookte zalm wordt ambachtelijk gezouten en langzaam gerookt op lage temperatuur. En onze confituur bevat minstens 55 % pure vruchten en heeft citroensap als natuurlijk bewaarmiddel.

Ruime keuze

Je vindt in je winkel heel wat producten van Boni Selection, zowel in voeding (koekjes, dranken, charcuterie, sausen …) als niet-voeding (bv. onderhouds- en verzorgingsproducten). Met binnen elke productgroep een ruime keuze aan smaken en toepassingen. Denk maar aan de verschillende soorten yoghurt of een shampoo per haartype.

Gegarandeerd voor de laatste prijzen

Zoals voor al onze producten, garanderen we je ook voor Boni Selection de laagste prijzen. We vergelijken de prijzen van onze Boni Selection-producten met die van producten met een vergelijkbare kwaliteit van andere winkels. Is zo’n een product ergens anders goedkoper, dan verlagen wij onze prijs.

Boni Selection Bio: mijn bio voor elke dag!

Boni Selection Bio biedt je 250 bioproducten van optimale kwaliteit die je makkelijk herkent aan hun frisgroene verpakking. Elke verpakking draagt het Europese biolabel, zo weet je zeker dat je product beantwoordt aan de Europese normen voor bioproducten. Boni Selection Bio-producten zijn bovendien lekker en ze maken biologisch eten ook betaalbaar. Smakelijk!

Een speciaal gamma voor kids

Voor kids tussen 2 en 8 jaar vind je onder Boni Selection Kids een assortiment kwalitatieve producten op maat: fruitsap, melk, ijsjes … Lekkere producten, handig verpakt. Je herkent ze makkelijk aan de vrolijke diertjes op de verpakking. 

NO Gluten: glutenvrij eten, lekker makkelijk

Ben je glutenintolerant of kies je ervoor om glutenvrij te eten? Je vindt onder het NO Gluten-label heel wat basisproducten zoals brood en pasta, maar ook koekjes en kant-en-klaarmaaltijden. Waar mogelijk zijn de glutenvrije producten bovendien lactosevrij gemaakt. Mensen die geen gluten verdragen, zijn immers vaak ook intolerant aan lactose.

Meer weten ...

... over Boni Selection?

Naar de Boni Selection-site

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER