- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde ananas met gember
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de ananas, snij in parten en daarna in blokjes van zo'n 3 cm. Rijg op spiesjes.
-
Hak de blaadjes munt grof.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de gembersiroop toe, meng goed tot de siroop goed vloeibaar is.
-
Leg de spiesjes ananas op de BBQ en bestrijk één kant met de gembersaus, laat even grillen, draai dan om en bestrijk de andere kant.
-
Haal van de BBQ als er mooie grilstreepjes op staan. Bedruppel eventueel nog met een beetje saus en bestrooi met de munt. Lekker om zo te eten of met een bolletje ijs naar keuze.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de ananas, snij in parten en daarna in blokjes van zo'n 3 cm. Rijg op spiesjes.
-
Hak de blaadjes munt grof.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een steelpannetje en voeg de gembersiroop toe, meng goed tot de siroop goed vloeibaar is.
-
Leg de spiesjes ananas op de BBQ en bestrijk één kant met de gembersaus, laat even grillen, draai dan om en bestrijk de andere kant.
-
Haal van de BBQ als er mooie grilstreepjes op staan. Bedruppel eventueel nog met een beetje saus en bestrooi met de munt. Lekker om zo te eten of met een bolletje ijs naar keuze.