- Bewaar

- Bewaar
Geitenkaaskroketjes met tijm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de geitenkaas.
-
Smelt de boter in een pannetje en voeg de tarwebloem toe. Meng goed en laat even bakken tot het ruikt naar koekjesdeeg.
-
Voeg beetje bij beetje de melk en de room toe en meng goed tot je een gladde, gebonden saus krijgt.
-
Haal van het vuur en voeg de kazen toe. Laat smelten en kruid met tijm, zwarte peper, nootmuskaat en zout.
-
Bekleed een ovenschaal met vershoudfolie en giet de saus erin. Laat minstens 1 u. afkoelen in de koelkast.
-
Snij intussen de citroen in partjes.
-
Bereiding:
-
Haal de vulling uit de koelkast en maak er schijfjes van.
-
Kluts de eidooiers met een vork en haal elk bolletje door de bloem, de eidooier, het paneermeel en nog eens door de eidooier en het paneermeel. Leg 1 u. in de diepvriezer.
-
Frituur enkele min. mooi bruin in de friteuse op 150 °C. Serveer met de partjes citroen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rasp de geitenkaas.
-
Smelt de boter in een pannetje en voeg de tarwebloem toe. Meng goed en laat even bakken tot het ruikt naar koekjesdeeg.
-
Voeg beetje bij beetje de melk en de room toe en meng goed tot je een gladde, gebonden saus krijgt.
-
Haal van het vuur en voeg de kazen toe. Laat smelten en kruid met tijm, zwarte peper, nootmuskaat en zout.
-
Bekleed een ovenschaal met vershoudfolie en giet de saus erin. Laat minstens 1 u. afkoelen in de koelkast.
-
Snij intussen de citroen in partjes.
-
Bereiding:
-
Haal de vulling uit de koelkast en maak er schijfjes van.
-
Kluts de eidooiers met een vork en haal elk bolletje door de bloem, de eidooier, het paneermeel en nog eens door de eidooier en het paneermeel. Leg 1 u. in de diepvriezer.
-
Frituur enkele min. mooi bruin in de friteuse op 150 °C. Serveer met de partjes citroen.