- Bewaar

- Bewaar
Aardappelpannetje met prei en worst
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in 8.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en snij in fijne reepjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Hak de hazelnoten fijn en meng onder het bieslook.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de prei 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de worsten ± 10 min. goudbruin aan alle kanten op een matig vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Smelt nog 1 eetl. boter in de pan en bak de gekookte aardappelen 2 min. goudbruin. Roer er de prei en de zure room onder en kruid eventueel bij.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelen met prei over de borden. Bestrooi met de bieslookmengeling en serveer met de worsten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Schil 50 g aardappel en snij samen met 100 g preiwit in stukken. Kook 20 min. in water. Giet af. 2 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de aardappelen en snij in 8.
-
Snij de preien in de lengte in 2 en snij in fijne reepjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Hak de hazelnoten fijn en meng onder het bieslook.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een kookpot en bak de prei 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de worsten ± 10 min. goudbruin aan alle kanten op een matig vuur. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
-
Smelt nog 1 eetl. boter in de pan en bak de gekookte aardappelen 2 min. goudbruin. Roer er de prei en de zure room onder en kruid eventueel bij.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelen met prei over de borden. Bestrooi met de bieslookmengeling en serveer met de worsten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Schil 50 g aardappel en snij samen met 100 g preiwit in stukken. Kook 20 min. in water. Giet af. 2 Mix fijn en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn La Croix de Paty A.O.P. Côtes de Bourg