In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water met 1 eetl. azijn (15 à 20 min., afhankelijk van de soort en grootte). Giet af en laat even drogen op het vuur. Snij in dobbelsteentjes.
Snij de stengels witte selder in blokjes en schep onder de aardappelblokjes. Snipper er de takjes peterselie over.
Snij de lente-uitjes in stukjes en meng onder de selder en aardappel.
Meng de mayonaise met de verse kaas en breng op smaak met citroensap, nootmuskaat, peper en zout. Schep door de aardappelsalade en zet enkele uren koel weg.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water met 1 eetl. azijn (15 à 20 min., afhankelijk van de soort en grootte). Giet af en laat even drogen op het vuur. Snij in dobbelsteentjes.
Snij de stengels witte selder in blokjes en schep onder de aardappelblokjes. Snipper er de takjes peterselie over.
Snij de lente-uitjes in stukjes en meng onder de selder en aardappel.
Meng de mayonaise met de verse kaas en breng op smaak met citroensap, nootmuskaat, peper en zout. Schep door de aardappelsalade en zet enkele uren koel weg.