- Bewaar

- Bewaar
Aardappelsalade met kaas
Onze drankensuggesties
Wijn Frambuesca Rosado Syrah Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(enkele uren vooraf)
-
Snij de bonen en de aardappelen in kleine stukjes. Kook ze gedurende 8 à 12 min. gaar in kokend water. Voeg de 2 blokjes groentebouillon, de tijm, de cayennepeper en peper en zout toe. Giet af en zet opzij.
-
Snij de radijzen in 4 en de selder in fijne reepjes. Hak de jonge uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelen, de groenten en de blokjes kaas.
-
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Giet over de salade en kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn Frambuesca Rosado Syrah Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(enkele uren vooraf)
-
Snij de bonen en de aardappelen in kleine stukjes. Kook ze gedurende 8 à 12 min. gaar in kokend water. Voeg de 2 blokjes groentebouillon, de tijm, de cayennepeper en peper en zout toe. Giet af en zet opzij.
-
Snij de radijzen in 4 en de selder in fijne reepjes. Hak de jonge uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de aardappelen, de groenten en de blokjes kaas.
-
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Giet over de salade en kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Frambuesca Rosado Syrah Chili