Aardappelsalade met kaas
Aardappelsalade met kaas

Aardappelsalade met kaas

35 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 382 kcal
Vet 17.6 g
Koolhydraat 43.7 g
Eiwit 12.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (enkele uren vooraf)
  3. Snij de bonen en de aardappelen in kleine stukjes. Kook ze gedurende 8 à 12 min. gaar in kokend water. Voeg de 2 blokjes groentebouillon, de tijm, de cayennepeper en peper en zout toe. Giet af en zet opzij.

  4. Snij de radijzen in 4 en de selder in fijne reepjes. Hak de jonge uitjes fijn.

  5. Bereiding:
  6. Meng de aardappelen, de groenten en de blokjes kaas.

  7. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Giet over de salade en kruid met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (enkele uren vooraf)
  3. Snij de bonen en de aardappelen in kleine stukjes. Kook ze gedurende 8 à 12 min. gaar in kokend water. Voeg de 2 blokjes groentebouillon, de tijm, de cayennepeper en peper en zout toe. Giet af en zet opzij.

  4. Snij de radijzen in 4 en de selder in fijne reepjes. Hak de jonge uitjes fijn.

  5. Bereiding:
  6. Meng de aardappelen, de groenten en de blokjes kaas.

  7. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette. Giet over de salade en kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 382 kcal
Vet 17.6 g
Koolhydraat 43.7 g
Eiwit 12.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Frambuesca Rosado Syrah Chili

Bekijk het recept digitaal