- Bewaar

- Bewaar
Aardappelsalade met komkommer
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snij de komkommers in blokjes van 1 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 à 30 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng de ijsbergsla met de blokjes komkommer en de aardappelen.
-
Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout. Meng goed.
-
Afwerking:
-
Dit slaatje is lekker warm, lauw of koud. Presenteer het in buffetvorm met gegrilde boerenworsten, varkensbrochettes en kippenpilons (barbecuecolli voor 12 personen, Colruyt-beenhouwerij).
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(30 min.)
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snij de komkommers in blokjes van 1 cm.
-
Schil de aardappelen en snij in 2.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 à 30 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Meng de ijsbergsla met de blokjes komkommer en de aardappelen.
-
Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout. Meng goed.
-
Afwerking:
-
Dit slaatje is lekker warm, lauw of koud. Presenteer het in buffetvorm met gegrilde boerenworsten, varkensbrochettes en kippenpilons (barbecuecolli voor 12 personen, Colruyt-beenhouwerij).