- Bewaar

- Bewaar
Aardappelsalade met spekjes en erwtjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
1.Kook de krielaardappelen ± 20 min. in de schil, in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Pel en snij in schijfjes.
-
Kook ondertussen de erwtjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken.
-
Kook de eieren 10 min. Snij in stukjes.
-
Bak de spekreepjes krokant in een hete pan zonder vetstof.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Hak de peterselie en de sjalot fijn.
-
Meng de aardappelen met alle andere ingrediënten (behalve de peterselie en de sjalot), kruid met peper en zet koel weg.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt en de ketchup. Kruid met wat cayennepeper.
-
Meng de saus onder de aardappelsalade en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie en sjalot.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
1.Kook de krielaardappelen ± 20 min. in de schil, in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Pel en snij in schijfjes.
-
Kook ondertussen de erwtjes 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud stromend water. Laat uitlekken.
-
Kook de eieren 10 min. Snij in stukjes.
-
Bak de spekreepjes krokant in een hete pan zonder vetstof.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Hak de peterselie en de sjalot fijn.
-
Meng de aardappelen met alle andere ingrediënten (behalve de peterselie en de sjalot), kruid met peper en zet koel weg.
-
Meng de mayonaise met de yoghurt en de ketchup. Kruid met wat cayennepeper.
-
Meng de saus onder de aardappelsalade en bestrooi met de fijngesnipperde peterselie en sjalot.