- Bewaar

- Bewaar
Aardappelslaatje met radijsjes en mierikswortel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de aardappelen gaar in de schil en pel ze. Laat ze afkoelen.
-
Meng de zure room met de yoghurt, de mierikswortel en het bieslook tot een glad sausje. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de lente-uitjes en voeg ze toe aan de saus.
-
Bereiding:
-
Snij de aardappelen in blokjes en voeg ze toe aan de saus. Meng goed en zet de kom nog een halfuurtje op een koele plaats.
-
Afwerking:
-
Snij de radijsjes in fijne plakjes en meng ze onder de aardappelsalade. Hou enkele radijsjes apart voor de versiering.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de aardappelen gaar in de schil en pel ze. Laat ze afkoelen.
-
Meng de zure room met de yoghurt, de mierikswortel en het bieslook tot een glad sausje. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snipper de lente-uitjes en voeg ze toe aan de saus.
-
Bereiding:
-
Snij de aardappelen in blokjes en voeg ze toe aan de saus. Meng goed en zet de kom nog een halfuurtje op een koele plaats.
-
Afwerking:
-
Snij de radijsjes in fijne plakjes en meng ze onder de aardappelsalade. Hou enkele radijsjes apart voor de versiering.