- Bewaar

- Bewaar
Amandelkoekjes met butternutmousse, feta en coppa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de butternutpompoen, verwijder de pitjes en de draden en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes coppa naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven tot ze mooi krokant zijn. Laat afkoelen op keukenpapier en verkruimel.
-
Breng intussen de gevogeltefond met de butternut en de sjalot aan de kook in een kookpot. Kook ± 10 min., mix en kruid met peper en zout. Laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Werk de amandelbroodkoekjes af met de butternutmousse. Verkruimel er de feta over en bestrooi met de stukjes coppa.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de butternutpompoen, verwijder de pitjes en de draden en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de sneetjes coppa naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Zet 5 à 10 min. in de voorverwarmde oven tot ze mooi krokant zijn. Laat afkoelen op keukenpapier en verkruimel.
-
Breng intussen de gevogeltefond met de butternut en de sjalot aan de kook in een kookpot. Kook ± 10 min., mix en kruid met peper en zout. Laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Werk de amandelbroodkoekjes af met de butternutmousse. Verkruimel er de feta over en bestrooi met de stukjes coppa.