- Bewaar

- Bewaar
Ananas-frambozenlimo met fruitbrochette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Laat je hulpkok de halve ananas schillen en er de harde kern uithalen.
-
Pers de limoen en snij de ananas in stukken. Hou 4 stukjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Doe het limoensap en de stukken ananas in een mengkom en mix ze samen met 1 eetlepel honing en 75 cl spuitwater fijn.
-
Doe de diepgevroren frambozen, 1 eetlepel honing en 75 cl spuitwater in een andere mengkom en mix fijn. Giet het drankje door een zeef om de pitjes eruit te halen. Voeg de ijsblokjes toe en mix heel kort (je mag nog kleine stukjes ijs zien).
-
Verdeel de frambozenlimonade over 4 hoge glazen. Giet er voorzichtig de ananaslimonade bij.
-
Prik om de beurt 1 verse framboos, 1 stukje ananas en nog 4 verse framboos op een cocktailprikkertje of brochettestokje.
-
Leg de fruitbrochette op het glas en zet er een rietje in.
Zorg ervoor dat de ananas en het spuitwater goed koud zijn.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Laat je hulpkok de halve ananas schillen en er de harde kern uithalen.
-
Pers de limoen en snij de ananas in stukken. Hou 4 stukjes apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Doe het limoensap en de stukken ananas in een mengkom en mix ze samen met 1 eetlepel honing en 75 cl spuitwater fijn.
-
Doe de diepgevroren frambozen, 1 eetlepel honing en 75 cl spuitwater in een andere mengkom en mix fijn. Giet het drankje door een zeef om de pitjes eruit te halen. Voeg de ijsblokjes toe en mix heel kort (je mag nog kleine stukjes ijs zien).
-
Verdeel de frambozenlimonade over 4 hoge glazen. Giet er voorzichtig de ananaslimonade bij.
-
Prik om de beurt 1 verse framboos, 1 stukje ananas en nog 4 verse framboos op een cocktailprikkertje of brochettestokje.
-
Leg de fruitbrochette op het glas en zet er een rietje in.
Zorg ervoor dat de ananas en het spuitwater goed koud zijn.