- Bewaar

- Bewaar
Beef baguette met chimichurri
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Réserve du Château Croix-Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de peterselie en de oregano fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit het pepertje. Snipper fijn.
-
Snij de tomaten en de komkommer in fijne schijfjes.
-
Snij de uien in fijne plakjes.
-
Snij de grana padano met een dunschiller tot schilfers.
-
Verwarm de oven voor (temperatuur: zie verpakking van de stokbroden).
-
Bereiding:
-
Bak de stokbroden af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Laat lichtjes afkoelen.
-
Maak intussen de chimichurri: meng het knoflook, het pepertje, de oregano, de peterselie, de wittewijnazijn en 4 eetl. olijfolie onder elkaar. Kruid met grof zout en zwarte peper.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui 4 à 5 min. goudbruin. Hou warm.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de biefstukken kort aan beide kanten. Breng op smaak met grof zeezout en zwarte peper. Snij in reepjes.
-
Afwerking:
-
Snij de stokbroden in 2 en snij open. Beleg met wat ui, slamix, komkommer en tomaat.
-
Leg er wat reepjes vlees bovenop en werk af met de chimichurri, de kaas en een draai van de pepermolen.
-
Sluit de broodjes en serveer samen met de rest van de slamix, de komkommer en de tomaat.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Réserve du Château Croix-Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de peterselie en de oregano fijn.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit het pepertje. Snipper fijn.
-
Snij de tomaten en de komkommer in fijne schijfjes.
-
Snij de uien in fijne plakjes.
-
Snij de grana padano met een dunschiller tot schilfers.
-
Verwarm de oven voor (temperatuur: zie verpakking van de stokbroden).
-
Bereiding:
-
Bak de stokbroden af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Laat lichtjes afkoelen.
-
Maak intussen de chimichurri: meng het knoflook, het pepertje, de oregano, de peterselie, de wittewijnazijn en 4 eetl. olijfolie onder elkaar. Kruid met grof zout en zwarte peper.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui 4 à 5 min. goudbruin. Hou warm.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een grillpan en bak de biefstukken kort aan beide kanten. Breng op smaak met grof zeezout en zwarte peper. Snij in reepjes.
-
Afwerking:
-
Snij de stokbroden in 2 en snij open. Beleg met wat ui, slamix, komkommer en tomaat.
-
Leg er wat reepjes vlees bovenop en werk af met de chimichurri, de kaas en een draai van de pepermolen.
-
Sluit de broodjes en serveer samen met de rest van de slamix, de komkommer en de tomaat.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Réserve du Château Croix-Mouton A.O.P. Bordeaux Supérieur