Bladerdeegkoekje met tomenade
Bladerdeegkoekje met tomenade

Bladerdeegkoekje met tomenade

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 22 kcal
Vet 1.4 g
Koolhydraat 1.9 g
Eiwit 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  4. Hak de oreganoblaadjes fijn.

  5. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  6. Bereiding:
  7. Bestrijk het bladerdeeg met de tomenade. Verdeel er de fijngehakte oreganoblaadjes over.

  8. Rol de ene helft van het bladerdeeg in de lengte naar het midden toe. Rol dan de andere helft ook naar het midden toe. Snij in schijfjes van 1 cm dik.

  9. Leg de schijfjes bladerdeeg op een ovenplaat met bakpapier. Zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (ontdooitijd + 10 min.)

  3. Laat het bladerdeeg ontdooien.

  4. Hak de oreganoblaadjes fijn.

  5. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  6. Bereiding:
  7. Bestrijk het bladerdeeg met de tomenade. Verdeel er de fijngehakte oreganoblaadjes over.

  8. Rol de ene helft van het bladerdeeg in de lengte naar het midden toe. Rol dan de andere helft ook naar het midden toe. Snij in schijfjes van 1 cm dik.

  9. Leg de schijfjes bladerdeeg op een ovenplaat met bakpapier. Zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 22 kcal
Vet 1.4 g
Koolhydraat 1.9 g
Eiwit 0.4 g

Bekijk het recept digitaal