- Bewaar

- Bewaar
Bladerdeegkoekje met tomenade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat het bladerdeeg ontdooien.
-
Hak de oreganoblaadjes fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bestrijk het bladerdeeg met de tomenade. Verdeel er de fijngehakte oreganoblaadjes over.
-
Rol de ene helft van het bladerdeeg in de lengte naar het midden toe. Rol dan de andere helft ook naar het midden toe. Snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Leg de schijfjes bladerdeeg op een ovenplaat met bakpapier. Zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat het bladerdeeg ontdooien.
-
Hak de oreganoblaadjes fijn.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Bestrijk het bladerdeeg met de tomenade. Verdeel er de fijngehakte oreganoblaadjes over.
-
Rol de ene helft van het bladerdeeg in de lengte naar het midden toe. Rol dan de andere helft ook naar het midden toe. Snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Leg de schijfjes bladerdeeg op een ovenplaat met bakpapier. Zet 8 à 10 min. in de voorverwarmde oven.