- Bewaar

- Bewaar
Boontjessalade met mozzarella en geroosterde ui
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in ringen.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Maak de vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn, grof zeezout en zwarte peper.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de uiringen over een bakplaat met bakpapier en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Bak ± 20 min. krokant in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 7 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Meng de boontjes met de kerstomaten, de paprikaringen, de mozzarella en de geroosterde uien. Strooi er de notenmix en de slascheuten over. Besprenkel vlak voor het serveren met de vinaigrette. Kruid met zwarte peper en grof zeezout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de rode uien in ringen.
-
Snij de kerstomaten in 4.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in ringen.
-
Snij de mozzarella in blokjes.
-
Maak de vinaigrette: meng 2 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn, grof zeezout en zwarte peper.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de uiringen over een bakplaat met bakpapier en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Bak ± 20 min. krokant in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 7 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Meng de boontjes met de kerstomaten, de paprikaringen, de mozzarella en de geroosterde uien. Strooi er de notenmix en de slascheuten over. Besprenkel vlak voor het serveren met de vinaigrette. Kruid met zwarte peper en grof zeezout.