- Bewaar
- Bewaar
Bouneschlupp
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de selder in stukjes.
-
Snij de wortelen in grove stukken.
-
Snij de prinsessenbonen in 3 stukken.
-
Schil de aardappelen en snij grote aardappelen in grove stukken.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de sjalotten glazig.
-
Voeg de spekblokjes toe en roerbak enkele min.
-
Voeg de selder, de wortelen, de boontjes en de aardappelen toe en roerbak even.
-
Giet er de kalfsfond over, dek af en laat 30 à 40 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg halverwege de rookworsten toe.
-
Haal de worsten uit de soep en snij in stukjes.
-
Mix de soep kort (er mogen nog stukjes in zitten). Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over diepe borden of kommen en verdeel er de stukken worst over.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de selder in stukjes.
-
Snij de wortelen in grove stukken.
-
Snij de prinsessenbonen in 3 stukken.
-
Schil de aardappelen en snij grote aardappelen in grove stukken.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de sjalotten glazig.
-
Voeg de spekblokjes toe en roerbak enkele min.
-
Voeg de selder, de wortelen, de boontjes en de aardappelen toe en roerbak even.
-
Giet er de kalfsfond over, dek af en laat 30 à 40 min. sudderen op een zacht vuur. Voeg halverwege de rookworsten toe.
-
Haal de worsten uit de soep en snij in stukjes.
-
Mix de soep kort (er mogen nog stukjes in zitten). Kruid met zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over diepe borden of kommen en verdeel er de stukken worst over.