- Bewaar

- Bewaar
Brazades en gevulde paprika met tomatenrijst
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes heel fijn. Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de lente-uitjes 1 min. Voeg de rijst toe en overgiet met 3 dl water. Verkruimel er het halve bouillonblokje over en laat 10 min. garen. Roer er daarna de tomatenblokjes onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij intussen bovenaan een klein hoedje van de puntpaprika's en verwijder de pitjes voorzichtig met een scherp mes.
-
Vul de zoete puntpaprika's met de rijstmengeling en leg er het hoedje op. Steek een brochettestokje door het hoedje in de puntpaprika's (zo kan u ze straks makkelijk omdraaien).
-
Bereiding op de barbecue
-
Gril de gevulde paprika's ± 15 min. in het midden van een matig warme barbecue. Draai ze tussendoor om zodat ze aan alle kanten kleuren.
-
Bak ondertussen de brazades op de barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes heel fijn. Snij de tomaten in kleine blokjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook en de lente-uitjes 1 min. Voeg de rijst toe en overgiet met 3 dl water. Verkruimel er het halve bouillonblokje over en laat 10 min. garen. Roer er daarna de tomatenblokjes onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij intussen bovenaan een klein hoedje van de puntpaprika's en verwijder de pitjes voorzichtig met een scherp mes.
-
Vul de zoete puntpaprika's met de rijstmengeling en leg er het hoedje op. Steek een brochettestokje door het hoedje in de puntpaprika's (zo kan u ze straks makkelijk omdraaien).
-
Bereiding op de barbecue
-
Gril de gevulde paprika's ± 15 min. in het midden van een matig warme barbecue. Draai ze tussendoor om zodat ze aan alle kanten kleuren.
-
Bak ondertussen de brazades op de barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles