- Bewaar

- Bewaar
Bresilienne-ijssandwich
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + opstijven in de diepvries
-
Smelt de melkchocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Schep intussen 2 bolletjes ijs op de helft van de boterwafels. Bedek met de rest van de boterwafels en druk lichtjes aan.
-
Doop de ijssandwiches tot de helft onder in de gesmolten chocolade. Bestrooi de chocoladehelft met de bresiliennenootjes en laat nog even hard worden in de diepvries.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + opstijven in de diepvries
-
Smelt de melkchocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).
-
Schep intussen 2 bolletjes ijs op de helft van de boterwafels. Bedek met de rest van de boterwafels en druk lichtjes aan.
-
Doop de ijssandwiches tot de helft onder in de gesmolten chocolade. Bestrooi de chocoladehelft met de bresiliennenootjes en laat nog even hard worden in de diepvries.