Bruisend ballenbad van meloen
Bruisend ballenbad van meloen

Bruisend ballenbad van meloen

1 u. 10 min.
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Giet alle dranken in een hoge karaf, meng goed en zet in de koelkast.

  3. Schep met een meloenschepje bolletjes uit de 3 soorten meloen en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Zet 30 min. in de diepvries.

  4. Snij intussen de limoenen in schijfjes en pluk de blaadjes van de takjes munt.

  5. Voeg wat ijsgekoelde meloenbolletjes, enkele limoenschijfjes en muntblaadjes toe aan de karaf. Herhaal dit nog een keer en laat 30 min. trekken in de koelkast.

  6. Verdeel de rest van de meloenbolletjes, de limoen en de munt over 10 à 12 glazen en giet er de limonade over.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Giet alle dranken in een hoge karaf, meng goed en zet in de koelkast.

  3. Schep met een meloenschepje bolletjes uit de 3 soorten meloen en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Zet 30 min. in de diepvries.

  4. Snij intussen de limoenen in schijfjes en pluk de blaadjes van de takjes munt.

  5. Voeg wat ijsgekoelde meloenbolletjes, enkele limoenschijfjes en muntblaadjes toe aan de karaf. Herhaal dit nog een keer en laat 30 min. trekken in de koelkast.

  6. Verdeel de rest van de meloenbolletjes, de limoen en de munt over 10 à 12 glazen en giet er de limonade over.

Bekijk het recept digitaal