In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snij het stokbrood in 10 sneetjes en de geitenkaas in 10 schijfjes. Besmeer de sneetjes stokbrood met de pesto en leg er telkens 1 schijfje geitenkaas op.
Hak de rozemarijn fijn en strooi lichtjes over de geitenkaas. Snij de coppa in heel fijne reepjes en verdeel over de bruschetta's.
Schik de bruschetta's naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snij het stokbrood in 10 sneetjes en de geitenkaas in 10 schijfjes. Besmeer de sneetjes stokbrood met de pesto en leg er telkens 1 schijfje geitenkaas op.
Hak de rozemarijn fijn en strooi lichtjes over de geitenkaas. Snij de coppa in heel fijne reepjes en verdeel over de bruschetta's.
Schik de bruschetta's naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.