Bruschetta met coppa en geitenkaas
Bruschetta met coppa en geitenkaas

Bruschetta met coppa en geitenkaas

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 114 kcal
Vet 6.9 g
Koolhydraat 7.9 g
Eiwit 4.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij het stokbrood in 10 sneetjes en de geitenkaas in 10 schijfjes. Besmeer de sneetjes stokbrood met de pesto en leg er telkens 1 schijfje geitenkaas op.

  4. Hak de rozemarijn fijn en strooi lichtjes over de geitenkaas. Snij de coppa in heel fijne reepjes en verdeel over de bruschetta's.

  5. Schik de bruschetta's naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij het stokbrood in 10 sneetjes en de geitenkaas in 10 schijfjes. Besmeer de sneetjes stokbrood met de pesto en leg er telkens 1 schijfje geitenkaas op.

  4. Hak de rozemarijn fijn en strooi lichtjes over de geitenkaas. Snij de coppa in heel fijne reepjes en verdeel over de bruschetta's.

  5. Schik de bruschetta's naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en bak 10 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 114 kcal
Vet 6.9 g
Koolhydraat 7.9 g
Eiwit 4.7 g

Bekijk het recept digitaal