- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta met zachte geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak een voorgebakken stokbroodje af in de voorverwarmde oven en laat afkoelen. Snij het in 12 gelijke sneetjes.
-
Rooster ondertussen 3 eetl. pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij 2 pruimtomaten (prunella) in 12 schijfjes en snij 100 g Damse Mokke geitenkaas in 12 sneetjes.
-
Leg op elk sneetje brood een schijfje tomaat, wat geroosterde pijnboompitten en een sneetje kaas.
-
Bestrooi met wat gedroogde tijm en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven tot de kaas lichtjes gesmolten is.
-
Werk af met een streepje balsamicocrème.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak een voorgebakken stokbroodje af in de voorverwarmde oven en laat afkoelen. Snij het in 12 gelijke sneetjes.
-
Rooster ondertussen 3 eetl. pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij 2 pruimtomaten (prunella) in 12 schijfjes en snij 100 g Damse Mokke geitenkaas in 12 sneetjes.
-
Leg op elk sneetje brood een schijfje tomaat, wat geroosterde pijnboompitten en een sneetje kaas.
-
Bestrooi met wat gedroogde tijm en zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven tot de kaas lichtjes gesmolten is.
-
Werk af met een streepje balsamicocrème.