In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de citroen in partjes. Pluk de blaadjes basilicum.
Doe de diepgevroren aardbeien en de citroen in een grote kom of een karaf.
Giet er de koele schuimwijn bij. Werk af met de blaadjes basilicum.
Tip
- Variant met alcohol
Gebruik een klassieke schuimwijn op prosecco.
- Smaakvariant
Vervang de aardbeien en het basilicum gerust door een andere (diepgevroren) fruitsoort en een ander vers kruid.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de citroen in partjes. Pluk de blaadjes basilicum.
Doe de diepgevroren aardbeien en de citroen in een grote kom of een karaf.
Giet er de koele schuimwijn bij. Werk af met de blaadjes basilicum.
Tip
- Variant met alcohol
Gebruik een klassieke schuimwijn op prosecco.
- Smaakvariant
Vervang de aardbeien en het basilicum gerust door een andere (diepgevroren) fruitsoort en een ander vers kruid.