- Bewaar

- Bewaar
Cake van lenteboterhammen met gerookte zalm
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de korsten van het brood.
-
Snij de zalm in repen.
-
Hou enkele radijzen met een beetje loof opzij en snij de rest in dunne plakjes.
-
Snij de ongeschilde komkommers in fijne schijfjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Leg 3 sneetjes brood naast elkaar op een schotel. Besmeer met de helft van de roomkaas. Kruid met zwarte peper, zout en 1/3 van het bieslook.
-
Verdeel er 1/3 van de komkommer en 1/3 van de plakjes radijs over. Bedek met 3 sneetjes brood en verdeel er 2/3 van de gerookte zalm en opnieuw 1/3 van de komkommer en 1/3 van de plakjes radijs over.
-
Bedek opnieuw met 3 sneetjes brood en besmeer met de rest van de roomkaas. Kruid met zwarte peper, zout en 1/3 van het bieslook. Verdeel er de rest van de komkommer en de plakjes radijs over. Werk af met de rest van de gerookte zalm en plaats er de hele radijzen bovenop. Bestrooi met de rest van het bieslook en geef nog een draai van de pepermolen. Bewaar 1 u. in de koelkast, zo blijft alles goed bij elkaar.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de korsten van het brood.
-
Snij de zalm in repen.
-
Hou enkele radijzen met een beetje loof opzij en snij de rest in dunne plakjes.
-
Snij de ongeschilde komkommers in fijne schijfjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Leg 3 sneetjes brood naast elkaar op een schotel. Besmeer met de helft van de roomkaas. Kruid met zwarte peper, zout en 1/3 van het bieslook.
-
Verdeel er 1/3 van de komkommer en 1/3 van de plakjes radijs over. Bedek met 3 sneetjes brood en verdeel er 2/3 van de gerookte zalm en opnieuw 1/3 van de komkommer en 1/3 van de plakjes radijs over.
-
Bedek opnieuw met 3 sneetjes brood en besmeer met de rest van de roomkaas. Kruid met zwarte peper, zout en 1/3 van het bieslook. Verdeel er de rest van de komkommer en de plakjes radijs over. Werk af met de rest van de gerookte zalm en plaats er de hele radijzen bovenop. Bestrooi met de rest van het bieslook en geef nog een draai van de pepermolen. Bewaar 1 u. in de koelkast, zo blijft alles goed bij elkaar.