- Bewaar

- Bewaar
Cashew-cheesecake met noten en minneola
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
De dag voordien (12 u. weken)
-
Laat de cashewnoten minstens 12 u. weken in water.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Giet de cashewnoten af en spoel onder koud water.
-
Rasp de chocolade in schilfers.
-
Spoel de minneola's onder heet water en dep goed droog. Rasp de schil van de minneola's en pers ze.
-
Bekleed de bodem van een springvorm (Ø 20 cm) met bakpapier en sluit de springvorm.
-
Bereiding:
-
Snij de dadels in stukjes. Mix samen met de pecannoten, de amandelnoten en het kokospoeder met de staafmixer tot een plakkerige, grove structuur.
-
Verdeel het notendeeg over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet minstens 30 min. in de koelkast.
-
Mix intussen de cashewnoten tot een egale massa. Voeg de kokosolie, het minneolasap, het citroensap, 1/4 van de minneolazeste en de agavesiroop toe. Meng tot een gladde massa.
-
Haal de taartbodem uit de koelkast. Schep er het cashewnotenmengsel in en strijk glad.
-
Verdeel de rest van de minneolazeste over de taart en bestrooi met de chocoladeschilfers. Zet minstens 4 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Als u de taart 1 u. in de diepvries zet, is ze nog sneller klaar.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
De dag voordien (12 u. weken)
-
Laat de cashewnoten minstens 12 u. weken in water.
-
Op het moment zelf (15 min.)
-
Giet de cashewnoten af en spoel onder koud water.
-
Rasp de chocolade in schilfers.
-
Spoel de minneola's onder heet water en dep goed droog. Rasp de schil van de minneola's en pers ze.
-
Bekleed de bodem van een springvorm (Ø 20 cm) met bakpapier en sluit de springvorm.
-
Bereiding:
-
Snij de dadels in stukjes. Mix samen met de pecannoten, de amandelnoten en het kokospoeder met de staafmixer tot een plakkerige, grove structuur.
-
Verdeel het notendeeg over de bodem van de springvorm en druk goed aan. Zet minstens 30 min. in de koelkast.
-
Mix intussen de cashewnoten tot een egale massa. Voeg de kokosolie, het minneolasap, het citroensap, 1/4 van de minneolazeste en de agavesiroop toe. Meng tot een gladde massa.
-
Haal de taartbodem uit de koelkast. Schep er het cashewnotenmengsel in en strijk glad.
-
Verdeel de rest van de minneolazeste over de taart en bestrooi met de chocoladeschilfers. Zet minstens 4 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Als u de taart 1 u. in de diepvries zet, is ze nog sneller klaar.