- Bewaar

- Bewaar
Chateaubriand met wilde rijst en groentjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château La Croix de Guillot A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de wortelen en snij in schijfjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Snipper de lente-ui fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 6 min. de wortelschijfjes toe. Voeg na 2 min. de broccoliroosjes toe en laat onafgedekt koken. Giet af.
-
Verhit de rijstazijn in een wokpan en bak het knoflook 1 min. Voeg de helft van de lente-ui toe en roerbak samen met de sojascheuten 4 min. Voeg de sojasaus en de ketchup toe en kruid met paprikapoeder en cayennepeper. Roer goed.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de chateaubriand 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Bak verder naar smaak. Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Voeg de broccoli en de wortelen toe aan de wokpan en laat nog even verder bakken.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes. Verdeel de rijst over de borden en verdeel er de groenten over. Bestrooi met de lente-ui en serveer met de sneetjes chateaubriand.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château La Croix de Guillot A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de wortelen en snij in schijfjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Snipper de lente-ui fijn.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 6 min. de wortelschijfjes toe. Voeg na 2 min. de broccoliroosjes toe en laat onafgedekt koken. Giet af.
-
Verhit de rijstazijn in een wokpan en bak het knoflook 1 min. Voeg de helft van de lente-ui toe en roerbak samen met de sojascheuten 4 min. Voeg de sojasaus en de ketchup toe en kruid met paprikapoeder en cayennepeper. Roer goed.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de chateaubriand 2 min. aan elke kant goudbruin. Kruid met peper en zout. Bak verder naar smaak. Haal het vlees uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Voeg de broccoli en de wortelen toe aan de wokpan en laat nog even verder bakken.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in sneetjes. Verdeel de rijst over de borden en verdeel er de groenten over. Bestrooi met de lente-ui en serveer met de sneetjes chateaubriand.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Château La Croix de Guillot A.O.P. Blaye - Côtes de Bordeaux