- Bewaar

- Bewaar
Chocoladecakejes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Klop de zachte boter en de suiker met de mixer tot het mengsel een lichtere kleur krijgt. Klop er één na één de eieren onder.
-
Smelt ondertussen de chocolade (in de microgolfoven op halve kracht of au bain-marie). Klop de gesmolten chocolade onder het beslag.
-
Meng er ook de zelfrijzende bloem onder.
-
Schik papieren bakvormpjes naast elkaar op een bakplaat. Zet ze niet te dicht tegen elkaar, zodat ze tijdens het bakken hun mooie vorm behouden. Bak de gebakjes desnoods in twee keer.
-
Vul elk vormpje met 1 eetl. chocoladebeslag. Schuif in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende 15 à 20 min. De gebakjes zijn klaar als u er een mes insteekt en het er droog uitkomt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Klop de zachte boter en de suiker met de mixer tot het mengsel een lichtere kleur krijgt. Klop er één na één de eieren onder.
-
Smelt ondertussen de chocolade (in de microgolfoven op halve kracht of au bain-marie). Klop de gesmolten chocolade onder het beslag.
-
Meng er ook de zelfrijzende bloem onder.
-
Schik papieren bakvormpjes naast elkaar op een bakplaat. Zet ze niet te dicht tegen elkaar, zodat ze tijdens het bakken hun mooie vorm behouden. Bak de gebakjes desnoods in twee keer.
-
Vul elk vormpje met 1 eetl. chocoladebeslag. Schuif in een op 180 °C voorverwarmde oven gedurende 15 à 20 min. De gebakjes zijn klaar als u er een mes insteekt en het er droog uitkomt.