Chocoladesnoepjes
Chocoladesnoepjes

Chocoladesnoepjes

Tussendoortje
35 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 89 kcal
Vet 5.8 g
Koolhydraat 7.7 g
Eiwit 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Verkruimel de koekjes.

  4. Hak de noten fijn.

  5. Klop het ei los.

  6. Bereiding:
  7. Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).

  8. Meng alle andere ingrediënten onder de gesmolten chocolade. Lepel de bereiding op vershoudfolie of bakpapier, en rol er een grote worst van. Laat 2 à 3 u. opstijven in de koelkast.

  9. Maak de folie los en snij de worst in schijfjes van 1,5 cm dik.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Verkruimel de koekjes.

  4. Hak de noten fijn.

  5. Klop het ei los.

  6. Bereiding:
  7. Smelt de chocolade au bain-marie (plaats daarvoor een hittebestendige mengkom op een kleinere kookpot met heet water, de bodem van de kom mag het water niet raken).

  8. Meng alle andere ingrediënten onder de gesmolten chocolade. Lepel de bereiding op vershoudfolie of bakpapier, en rol er een grote worst van. Laat 2 à 3 u. opstijven in de koelkast.

  9. Maak de folie los en snij de worst in schijfjes van 1,5 cm dik.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 89 kcal
Vet 5.8 g
Koolhydraat 7.7 g
Eiwit 1.4 g

Bekijk het recept digitaal