- Bewaar

- Bewaar
Chocoladetaart met romige cacaotopping
Onze drankensuggesties
andere Graindor-koffie Kachalú Colombia
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de pure chocolade fijn.
-
Maak krullen van de witte chocolade met een dunschiller.
-
Los de oploskoffie op in 1 dl heet water.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C
-
Bereiding:
-
Vet een springvorm (Ø 23 cm) in met 1 eetl. zonnebloemolie en bedek vervolgens met bakpapier.
-
Doe de zelfrijzende bloem, de rietsuiker, het cacaopoeder, 1,5 dl zonnebloemolie, de room, de eieren, het vanillearoma en de koffie in een grote mengkom. Klop met de mixer tot een smeuïge massa.
-
Voeg de fijngehakte pure chocolade toe en roer onder het mengsel.
-
Giet het mengsel in de springvorm en zet 50 à 60 min. in de voorverwarmde oven. Laat daarna afkoelen op een rooster.
-
Maak intussen de cacaotopping: klop de boter in een mengkom tot ze `smeerbaar' is. Voeg de bloemsuiker en het cacaopoeder toe. Voeg 1 eetl. melk toe en meng tot u een zachte topping hebt. Voeg eventueel nog 1 eetl. melk toe.
-
Verdeel de topping over de afgekoelde taart en bestrijk ook de zijkanten. Strooi er de witte chocoladekrullen over.
Onze drankensuggesties
andere Graindor-koffie Kachalú Colombia
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Hak de pure chocolade fijn.
-
Maak krullen van de witte chocolade met een dunschiller.
-
Los de oploskoffie op in 1 dl heet water.
-
Verwarm de oven voor op 160 °C
-
Bereiding:
-
Vet een springvorm (Ø 23 cm) in met 1 eetl. zonnebloemolie en bedek vervolgens met bakpapier.
-
Doe de zelfrijzende bloem, de rietsuiker, het cacaopoeder, 1,5 dl zonnebloemolie, de room, de eieren, het vanillearoma en de koffie in een grote mengkom. Klop met de mixer tot een smeuïge massa.
-
Voeg de fijngehakte pure chocolade toe en roer onder het mengsel.
-
Giet het mengsel in de springvorm en zet 50 à 60 min. in de voorverwarmde oven. Laat daarna afkoelen op een rooster.
-
Maak intussen de cacaotopping: klop de boter in een mengkom tot ze `smeerbaar' is. Voeg de bloemsuiker en het cacaopoeder toe. Voeg 1 eetl. melk toe en meng tot u een zachte topping hebt. Voeg eventueel nog 1 eetl. melk toe.
-
Verdeel de topping over de afgekoelde taart en bestrijk ook de zijkanten. Strooi er de witte chocoladekrullen over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere Graindor-koffie Kachalú Colombia