- Bewaar

- Bewaar
Classic piña colada
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Leg de kokosnoot horizontaal in je handpalm, boven een brede kom. Klop met de botte kant van een groot mes in het midden van de kokosnoot. Doe dat rondom tot je de kokoshelften uit elkaar kan halen. Vang het sap op in de kom en giet door een fijne zeef (je hebt 6 cl sap nodig).
-
Schil een stukje van de kokosnoot met een dunschiller en rasp het vruchtvlees (je hebt 1 eetl. nodig).
-
Prik de plakjes ananas, het schijfje sinaasappel en de aardbei op een cocktailprikker.
-
Bereiding:
-
Mix 12 cl ananassap, 6 cl vers kokossap, de rum, de kokosmelk en enkele ijsblokjes in een blender.
-
Doop de rand van een tulpglas in een scheutje ananassap en zet daarna in de geraspte kokosnoot. Giet de piña colada in het glas en versier met de fruitbrochette en een rietje.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Leg de kokosnoot horizontaal in je handpalm, boven een brede kom. Klop met de botte kant van een groot mes in het midden van de kokosnoot. Doe dat rondom tot je de kokoshelften uit elkaar kan halen. Vang het sap op in de kom en giet door een fijne zeef (je hebt 6 cl sap nodig).
-
Schil een stukje van de kokosnoot met een dunschiller en rasp het vruchtvlees (je hebt 1 eetl. nodig).
-
Prik de plakjes ananas, het schijfje sinaasappel en de aardbei op een cocktailprikker.
-
Bereiding:
-
Mix 12 cl ananassap, 6 cl vers kokossap, de rum, de kokosmelk en enkele ijsblokjes in een blender.
-
Doop de rand van een tulpglas in een scheutje ananassap en zet daarna in de geraspte kokosnoot. Giet de piña colada in het glas en versier met de fruitbrochette en een rietje.