- Bewaar

- Bewaar
Cordon bleu met waterkerspuree en geroosterde bloemkool
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côes de Thau
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers en snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verdeel de diepgevroren bloemkool over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie, peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de helft van de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 4 min. aan elke kant.
-
Stamp de aardappelen fijn met de room, de eidooier en de rest van de boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat, en voeg de helft van de waterkers toe.
-
Haal de bloemkool uit de oven en meng er de lente-ui onder.
-
Verdeel de puree over borden, maak een kuiltje en schep er wat bloemkool in. Serveer met een cordon bleu en werk af met de rest van de waterkers.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côes de Thau
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
45 min.
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers en snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verdeel de diepgevroren bloemkool over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met de olijfolie, peper en zout. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de helft van de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de cordon bleus 4 min. aan elke kant.
-
Stamp de aardappelen fijn met de room, de eidooier en de rest van de boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat, en voeg de helft van de waterkers toe.
-
Haal de bloemkool uit de oven en meng er de lente-ui onder.
-
Verdeel de puree over borden, maak een kuiltje en schep er wat bloemkool in. Serveer met een cordon bleu en werk af met de rest van de waterkers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côes de Thau